| Yazar |
Mesaj |
mustangbahadir
sadık üye

Nereden: istanbul
|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 8:08 am |
|
|
|
|
 |
Sponsor Link
|
Tarih:
Mesajı Gönderme Tarihi |
|
|
|
|
 |
cengawer
ÜYE

|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 8:42 am |
|
bu adamların yaptıkları en iyi araba bence '65 impala SS ti, gerisi saçma sapan işler. O jantlar nedir öyle yaaa  |
|
|
|
|
 |
CobraJetBerk
ÜYE

|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 9:07 am |
|
Tam tiki işi olmuş jantlar |
|
|
|
|
 |
Mustsed
admin

Nereden: Antalya
|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 12:18 pm |
|
Merhabalar,
Arabada 2 şey iyi, Tavan fiber döşemesi olayı ve arabanın rengi.
Göstergelerin üstündeki düğmeleri iptal edip delikleri açıkta bırakmak veya yolcu tarafı taban sacını PERÇİNLEMEK burda yapılsa kan akar. Jant olayı zaten fiyasko, yapılandan çok kıza söylenenler aptalca. Bu PMR olayında daha henüz adamakıllı toplanan araba görmedim.
Mustsed |
|
|
|
|
 |
SinanYarar
ÜYE

|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 1:03 pm |
|
Bence en iyi program Overhaulin'. |
_________________ Born for DODGE, Live for CHEVY, Die for FORD |
|
|
|
 |
cengawer
ÜYE

|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 1:15 pm |
|
| SinanYarar demiş ki: |
| Bence en iyi program Overhaulin'. |
Katılıyorum, hiç değilse yapılan iş kaliteli ve programın kurgusu daha başarılı. PMR sırf abartı; hip hop kültürünü öne çıkaran, katılanların gerçek dısı tepkileriyle ve kalitesiz işlerin ortaya çıktığı program...  |
|
|
|
|
 |
halitt
ÜYE

Nereden: bursa
|
Tarih:
Pts Şub 02, 2009 10:50 pm |
|
şu programda da bi düzgün araç görmedim.illaki abartıyolar.dün izlemiştim videoyu bugün yazıyorum
en başta jantlar olmamış zaten...  |
|
|
|
|
 |
Ahmt_Mlk
ÜYE

|
Tarih:
Sal Şub 03, 2009 9:28 am |
|
öncelikle herkeze mrba siteye yaklaşık 1 yıldır uyeym yalnız bu zamana kadar formlarda aktif olarak bulnmadım sadece sitede gezinmekle yetindm artk buna bi son vermenin zamanı geldiğini düşünyrm Bu konuyla ilgili eğer yanılmysam bu program 6 ay önceydi ve ben tvden izlemştm dedğim gbi o zamanlar sitede geznmktydm azda olsa bişeler kapmştm ve düşüncelerm vaybe adamlar ne yapmş açıkçası hayran kalmştm.Bugn yine bu video sayesinde izleme fırsatı buldum şimdi izledğimde gerçektn sizlere katılyrm.Burası şöle olsaydı daha ii olurdu şurası şöle olmş diyebilyrm..Bize bu fırsatı veren sitede emeği geçen herkeze bi teşekkürü borç bilirm.Saygılar.. |
|
|
|
|
 |
Ahmt_Mlk
ÜYE

|
Tarih:
Sal Şub 03, 2009 9:35 am |
|
Bu arada adm Ahmet anlaşlyo zatende olsun işte ilkin heyecanı değişik bi başlangçtı umarım bundan sonra aktif olarak bulnmaya çalşcağm.Son sınıf öğrencsym haliyle okul dersane özel dersler filan baya bi yoğnz.Burda dolaşnca siteyi ilk açtğmda kulağma gelen o mustang sesini duyduktan sonra tamamdr diyorm ya ne yoğnluk kalıyo ne başka bişe işte buda bu işin en iyi tarafı heralde.Neyse bn daha fazla uzatmym herkeze slmlar bundan sonra zaten burdym görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|